fbpx
Première tijdens het Nederlands filmfestival op zondag 24 september in de Stadsschouwburg in Utrecht.
Te zien bij de NPO in voorjaar 2024.

In Bodem volgen we het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen. Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader heeft zich als zelfbenoemde coach gestort op het schrijven van zelfhulpboeken. Ondertussen gaat zo’n beetje iedereen om Cat heen zich voortplanten, promotie maken en settelen. Terwijl ze allemaal voor haar gevoel hysterisch hun best doen om gezien te worden, doet zij er alles aan om zoveel mogelijk te verdwijnen. Verdwijnen in de nacht, onder water, in haar hoofd.

Geschreven en geregisseerd door Eva Crutzen. Met o.a. Eva Crutzen, Meral Polat, Lindsay de Zwaan, Steef de Bot, Leopold Witte, Marieke Heebink, Lineke Rijxman, Nils Verkooijen e.a.

Bodem is een rauwe, komische en vernieuwende dramaserie over het vrijgezelle en destructieve leven van Cat die zich staande probeert te houden in een wereld die doorgaat terwijl de hare met een klap tot stilstand is gekomen.

Naar Hoofdpagina

VOLG EVA

Contact

Agentschap

Ine de Boer
Eigen naam bv
E: inedeboer@evacrutzen.nl
T: 06-53861216

 

Impresariaat

SENF
www.senf.nl
huub van den heuvel
E: huub.van.den.heuvel@senf.nl
T: (010) 5923155

Media

MADE BY WAVELABS & MANOVERBOORD